MINI KIDZ 3-4 ÅR

Denna kurs vänder sig till barn fyllda 3 år. Lättsamt och roligt lär vi barnen grunderna i olika former utav danslek, där focus ligger på att skapa ett stort dansintresse hos barnen.

Vi blandar danslekar med rytmik och balans övningar. Allt för att ge dem en bra grund att börja på för att kunna avancera upp till nästa nivå.

Boka nu

Dancekidz – Barngrupp

En rolig nybörjarkurs för barn. Under dancekidz-kursen blandar vi disco, hiphop och enkla koreograferade barndanser. Syftet med kursen är att ha roligt samt att lära sig enkla bassteg för att kunna utveckla dans och rörelse i takt till musik.

Målet är att på ett roligt och lärorikt sätt få barnen att dels lära sig sin egna rytm i form av dans – men framför allt att ha roligt med kroppsrörelse och fysisk aktivitet som en träningsform.

Efter kursen kan barnen enklare danskombinationer och en bas av kroppsmotorik för att kunna ta mer avancerade kurser hos oss på CS Dansstudio.

Boka nu

Disco och Hip Hop – Juniorgrupp

En fartfylld kurs för ungdomar. Vi blandar disco och Hip Hop i koreograferade danskombinationer på ett roligt samt lärorikt sätt. Vi övar kickar, piruetter och häftiga Hip Hop-moves som ger barnen en bra bas i sina danskunskaper.

Man kan vara helt nybörjare på dans, men det kan vara också så att du tagit några kurser innan. Inga problem, vi anpassar oss till alla enskilda elever separat utefter era baskunskaper

Boka nu

Latin och Salsa – Vuxenkurs

Här lär vi ut dansstilar såsom, Cha-cha, Samba, Jive, Salsa och Bachata i soloform. Om man gillar latinamerikanska rytmer med härlig musik och mjuka höftrörelser så är detta en perfekt kurs för just det.

Vi går igenom samtliga grunder i alla danser och sätter ihop roliga och medryckande danskoreografier till olika låtar. Denna kurs passar för dig som är nybörjare eller om du har dansat något innan. Vi bygger alltid kursen efter kunskapsnivån på enskilda elever.

Boka nu

DANCE FEVER

På denna dansklass varierar vi klassisk jazz med olika nutida moderna dansstilar såsom Feminine Vibe, Ladies Style och Commercial Jazz.

Allt till härlig musik där det till viss del är koreograferat till musik eller som fristående koreografier. Uppvärmningen bygger på Jazz-teknik. Denna kurs passar för dig som är nybörjare eller har om du har dansat något innan.

Vi bygger alltid kursen efter kunskapsnivån på alla enskilda elever.

Boka nu

BUGG

Bugg kurs för nybörjare och fortsättnings elever! Parvis anmälan. Vi byter inte partner under kursens gång.

Vi går igenom samtliga grunder och sätter ihop roliga och medryckande buggslingor till olika genres av bugg musik. Denna kurs passar för er som är nybörjare eller om gått ngåon bugg kurs innan.

Boka nu