Your time to shine – dansweekend med Let’s Dance stjärnan Charlotte Sinclair på hotel Mårtensons. Inspirerande föreläsningar med Kristina Hagström Ilievska som skrivit boken Våga Våga ihop med Frida Boisen och Mari Winarve som kommer ge dig verktygen att skapa ett hälsosammare liv!

Är du den som älskar att släppa loss på dansgolvet? Då är detta eventet för dig!
Unna dig en helg fylld med dans och glädje tillsammans med oss. En helg där du får släppa alla vardagsbestyr och måsten, njuta av egentid, god mat, inspirerande föreläsningar och träffa nya bekantskaper som delar samma intresse för dans. Inga förkunskaper krävs, ingen partner heller. Koreografierna passar alla nivåer. Packa ner dansskorna och checka in!

Lördagen startar med en föreläsning av Kristina Hagström-Ilievska, som har skrivit boken “Våga Våga” tillsammans med Frida Boisen. Kristina kommer bjuda på inspirerande tips och råd, effektiva övningar och nya, unika metoder som gör att du vågar formulera dina drömmar och hållbart staka ut vägen från ord till handling! Unna dig att våga ta kontrollen och få livet du vill ha!

Föreläsning

DU VET ATT DU BORDE. Du vet att du vill. Ändå tvekar du. Hur länge ska du stå där? Låta dyrbara minuter, dagar, veckor, månader och år av ditt liv passera. Hur många drömmar uppfylls aldrig eftersom du inte ens vågar säga dem högt? Inte ens för dig själv.
Vi har blivit duktiga på att uppfylla andras idéer och mål. Men varför slarvar vi så ofta med oss själva? Vad är egentligen viktigast? Allt handlar om fyra bokstäver: Våga! Att våga är din superkraft och din motor till förändring.

VILL DU VÅGA SÄGA UPP DIG? Ta nästa steg i karriären, eller egentligen jobba med något helt annat? Våga starta eget? Våga skilja dig? Få ett bättre förhållande? Eller ta tag i din egen hälsa och äntligen börja träna? Sluta grubbla, börja gör.

Testa olika dansstilar

Dagen fortsätter med tre danspass där du får testa olika dansstilar tillsammans med Charlotte Sinclair som deltagit i flera säsonger av Let’s Dance. Vi kommer dansa enkla och roliga danskoreografier som passar alla nivåer. Du behöver ingen danspartner eller tidigare danserfarenhet. På kvällen blir det middag och dans för de som önskar på nattklubben Palladium.

Söndagen

Vill du uppnå en bättre hälsa och skapa ett ännu gladare liv? Då är Mari Winarves föreläsning något för dig! Mari brinner för att sprida glädje och har dedikerat hela sitt arbetsliv åt att skapa positiv hälsa.

Med en bakgrund som idrotts- och biologilärare och lång erfarenhet inom friskvård och träning, delar Mari med sig av sina kunskaper och erfarenheter som hjälper dig hitta disciplinen för att nå dina hälsomål.

Du får konkreta verktyg för att göra positiva förändringar för din hälsa. Mari strävar efter att lämna dig i ett tillstånd av djupare mening och glädje. Hon vill att du ska förstå att du har kraften inom dig att göra förändringar och ta ansvar för din egen hälsa.

Så om du är redo att hitta din inre kraft och ta kontroll över din hälsa? Boka din plats nu och bli inspirerad att göra positiva förändringar för din hälsa och skapa ett ännu gladare liv!

Ta tillfället i akt att unna dig en helg med egentid och release your inner glow!

 

Hotell Mårtensons

Hotell Mårtensons är en upplevelse i sig där du får en tidsresa tillbaka till 1920 talets glansdagar. Hotellets atmosfär är en kombination av Frankrike med en touch av Italien kombinerat med svenska västkusten.

I över 160 år har Mårtenson huserat otaliga hotellgäster, biobesökare och hungriga Halmstadbor. I Maj 2021 öppnade vi upp i ny anda där 1920-tal möter 2020-tal. Inspirerat av alla minnen och upplevelser som Hotell Mårtenson i Halmstad bjudit på genom åren, men inte minst av Franz & Greta Gruber som under mitten av 1900- talet levde och jobbade på hotellet i Halmstad. Serien Vår tid är nu bygger på historien om Franz och Greta Gruber.

Hotellet erbjuder 136 rum, ett fullt utrustat gym, tre vackra Chambre separeés för möten och middagar, CoWorking, Gretas Café, Franz Bistro & Bar, Gretas Blommor – hotellets helt egna blomster- och inredningsbutik, och under de varma månaderna hittar ni även Gretas Tak som är placerat på hotellets översta våning och erbjuder en utsikt över Halmstads takåsar.

Plats: Mårtensons 
Ort: Halmstad
Datum: 7-8 september
Lördagen: 9:30 – Eventet börjar
Söndagen: 08:30-10.30 – Vi äter en lyxig frukostbuffé tillsammans.10:45-11.30 Vi avslutar med en gemensam samling med fokus på glädje och energi..

Paket 1

Pris: 3495 kr
Enkelrumstillägg: 450 kr

Paket 2, Dagbiljett (lördag)

Pris: 1750 kr

*Betalningsvillkor: Faktura, sista betalningsdag 30 dagar innan eventet.

 

Boka Event

Foto Hotell Mårtensons

Historien bakom your time to shine dance event!  

Bakom eventet står Charlotte Sinclair och Sofie Falk. Charlotte och Sofie möttes genom Charlottes dansstudio där deras passion för att sprida energi och glädje formade idéen att skapa dansevents. Idén till konceptet föddes då vi båda ville skapa en mötesplats med fokus på inkludering och glädje.

Vi rusar genom livet och det är lätt att glömma att stanna upp och släppa alla måsten! Livet handlar i grund och botten om att ha kul. Vi vill ge människor en plats att fly vardagens alla måsten. En plats där alla är välkomna där vi möts i våra olikheter genom dansen.

Charlotte är uppväxt på dansgolvet med en gedigen karriär som proffsdansare, landslagsledare, domare och grundare till en av Sveriges mest framgångsrika dansskolor. Sofie är entreprenören med bakgrund inom projektledning och affärsutveckling – som älskar att rocka loss på dansgolvet.

Genom sin dansstudio har Charlotte skapat en mötesplats där alla får vara sig själva med olika erfarenhet av dans. Fokus är att mötas genom våra olika förutsättningar och ha kul tillsammans och släppa alla krav på prestation.

Vi vill ge fler möjligheten att få ta del av denna kultur med fokus på inkludering, energi och glädje. Där vi bygger en schysst och inkluderande kultur, där alla är lika värda och har rätt till sin plats! En plats att få släppa loss, skratta och plocka fram sin inre glöd och passion!

 

 

Foto Jane Mena Winkler

Kontakta oss

Kontakta dansevent (#3)